Menüü

ESMASPÄEV - 12.nov.

Keedetud makaronid

Hakklihakaste köögiviljadega

Piim 2,5% (PRIA)

Leib

Keefir

 

TEISIPÄEV- 13. nov.

Rassolnik

Hapukoor

Leib

Leivavaht

Piim 2,5%

 

KOLMAPÄEV - 14.nov.

Keedetud kartul

Kalafilee paneeritud

Porgandi-pirni-paprikasalat mahlaga

Morss mahlakontsentraadist

Leib

 

NELJAPÄEV - 15.nov.

Kartuli-klimbisupp

Leib

Riisilumi

Marjakaste

 

REEDE - 16.nov.

Tatar keedetud

Guljašš

Leib

Punapeedisalat

 

 

 

logo

Voore 49324

Jõgevamaa

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tel. direktor: 7730148, õp. tuba: 7730230